Ja que l'anterior contra el Granollers s'ha ajornat i no sabia què possar, posarem una altra de muntanyes:

dimecres, 20 de febrer del 2008

Convocatòria: 23 Febrer

Proper Partit -- AJORNAT

18:00 - BMR - Granollers (A)

No serà fàcil guanyar al lider, però tampoc és fàcil anar a la lluna o pujar una paret com aquesta i hi ha gent que ho fa. De mica en mica anirem pujant amunt!

diumenge, 17 de febrer del 2008

BMR 37 - Sant Cugat 25

Aquest cop les forces dels sants no han ajudat als rivals. El Sant Cugat ha estat derrotat per un La Roca esplèndid un cop més, que sense jugar amb l'accelerador a fons tota l'estona ens ha delectat amb jugades precioses i amb les parades d'un Bernat que les veia venir totes. Alguns jugadors del Sant Cugat han jugat amb desgana (el porter contrari s'arrepenjava a la barana com si fos un espectador més i li han fet un gol per haver deixat la porteria buida en anar a beure aigua) i això ha afavorit el joc roquerol. El millor període, els deu minuts finals, amb els motors a tope i fent circular la pilota de banda a banda, pilota que travessava dolçament la porteria impulsada pels inspirats roquerols.

Enhorabona i a pel següent!

dimarts, 12 de febrer del 2008

Convocatòria: 17 Febrer

11:45 - BMR - Sant Cugat
    Pavelló Sant Cugat 2

Aigua: Fam. Juan

El professor Albacete Jones un cop més al davant de les tropes roquerols en lluita contra un altra Sant.

A oblidar el cap de setmana passat i recuperar el bon joc ! ta-tarataaa tataraaaa.....

dissabte, 9 de febrer del 2008

BMR 19 - Sant Marti (B) 33

Bé, va. Diguem que avui no era un bon dia per jugar a handbol i fem veure que no ha passat res. Au, vinga, diguem que el Sant Martí (B) ha jugat molt millor, ha defensat molt més be (tot i que fregant el reglament, perquè ja sabem com defensen els equips del Giralt) i que a l'atac (sobretot per la banda esquerra) tot els hi sortia bé. També hem d'admetre que, si no s'haguessin inventat els penals, el resultat hagués estat un altra. No se els números exactes, però potser han estat 20 penals a 10 o alguna cosa així. La diferència es que dels 10 que han tirat La Roca, n'han entrat 2. Més o menys. No ha sortit res be, ni les fotos.

Sempre es té un partit dolent en cada fase, i esperem que hagi estat aquest. Els (només) 6 gols a la primera part (18-6) es una prova de que La Roca no ha sabut traspassar la barrera martinenca de cap de les maneres. La reacció a la segona part (que s'ha quasi empatat, 15-13) ha arribat tard. I l'arbitratge, un cop més, tampoc ha estat a l'alçada. Però no valen excuses. S'ha perdut i a una altra cosa papalloneta. La setmana que ve serà capvuitada.

I com que no se ben bé quina ha estat la causa principal de la derrota i això és una democràcia, us agrairia que votéssiu la vostra opinió. Gràcies:

dimecres, 6 de febrer del 2008

Convocatòria: 9 Febrer

17:30 - BMR - Sant Martí Adrianenc (B)
    Pavelló Besos
    Av. Ramon de Penyafort

Aigua: Fam. Victor

Importantíssim partit dels nois de l'Albacètix contra el Coras. A seguir en la línia!

dissabte, 2 de febrer del 2008

BMR 26 - Sant Martí Adrianenc (A) 22

No podia començar millor l'estrena del nou pavelló (rodoliiiii). La Roca segueix en plena forma i desenvolupant un joc espectacular. Una primera part excepcional, on la pilota es movia fluidament i on hem vist un cop més jugades precises fetes per un grup que està en plena forma i que, definitivament, està en el bon camí. La defensa, impressionant, així com la porteria. Cal millorar el llançament de penaltis, però.

Als 30 segons de partit, la senyora àrbitre ha expulsat un jugador roquerol per una entrada discutible. No ha esta la millor manera de controlar el partit, si es que és això el que pretenia. Si volia deixar clar qui manava, ho podia haver fet d'alguna altra manera més subtil. A partir d'aquí, les decisions que ha pres l'han feta protagonista indiscutible del partit pel davant del seu company i això, com tothom sap, no és la millor manera d'arbitrar.

A la segona part hem tingut una davallada (d'altres en diuen "pájara") que comença a ser costum. Potser perquè la primera part ha estat tant clara que els nois s'han relaxat, potser perquè el Sant Martí s'ha pres un Red Bull... o potser per les dues coses, però la qüestió es que s'han passat una mica més de nervis que a la primera. Però un cop més l'orgull i la sang han sortit a superficie i s'ha acabat guanyant a un Sant Martí que, si em permeten, està lluny del que vam veure al principi de temporada.

I per celebrar aquesta estrena, la foto històrica de rigor del primer partit jugat al nou pavelló: