Aquest blog no té cap relació oficial amb el Balonmano La Roca. Les opinions expresades aqui son responsabilitat única dels seus autors, incloent-hi els comentaris dels posts, i en cap cas representen al club. Els comentaris son benvinguts, tant positius com negatius. Els insults, no. Els textos i les fotos tenen copyright i no poden ser usades per cap altra mitjà sense consentiment dels seus autors.. Això sí, amb un parell de cerveses se'ns pot convèncer.

Accesos

divendres, 30 de novembre del 2007

Noves Animadores !!

De cara al partit contra el Bordils, els seguidors ens hem estirat i hem fitxat a una colla de noies per animar. Ens han promès que, malgrat el fred, elles son professionals i vindran com a la foto. Esperem doncs que facin be la seva feina i us llencin cap a la victòria ! Endavant Roca! A por ellas oeeeee.... ai vull dir "A por ellos oeeeee....."

dimecres, 28 de novembre del 2007

La nova imatge de l'Arnau

L'alegria dura poc a casa del pobre. Després de 6 mesos de recuperació, peses i sacrificis a l'Arnau se li ha tornat a desenganxar (luxar) l'espatlla en un entrenament. El traumatòleg, directament, l'ha enguixat i li ha fet un enrejolat per veure si amb una mica de ciment porland i guix la cosa no es torna a sortir de lloc. Creiem que encara falten 1 o 2 mesos i som optimistes. A la foto el podeu veure amb la seva nova imatge.

• Es dur caure, però pitjor és no haver intentat mai pujar -- Theodore Roosevelt

Podría posar-ne uns quants més, perquè el saber popular es il·limitat. El que més m'agrada, però, es:
    • La recompensa es troba a l'esforç i no en el resultat. Un esforç total es una victòria completa. -- Ghandi
    Hem viscut una nova derrota en un partit que ha estat més complicat de l'esperat. No ha pogut ser pels errors ja coneguts, però ningú no podrà dir que no hi ha casta i que no s'ha lluitat fins el final. Després d'una primera part bona on s'ha tractat a La Salle de tu a tu, a la segona part l'equip local ha fet valer la seva experiència i s'ha anat en el marcador, gràcies també a una certa precipitació i, com va dir el mestre Cruyff, unes urgències històriques.

Es fàcil dir-ho ara, però no perdem de vista que l'equip es quasi tot de 1r. any i que el canvi de cadet a juvenil és acusat. Cal formar-se, cal agafar experiència, cal saber estar i cal saber animar. Paciència, si us plau. Tot sortirà bé si som un equip i anem tots a una. Les grans persones surten quan les coses van malament i es fa costat, no quan es guanya i el camí fa baixada. Paciència i temps, recolçament i somriures, i tot anirà bé. Som un equip, treballem plegats cap un mateix objectiu, que no és aquest any. No ho oblidem.

Avui, a destacar la reincorporació de l'Arnau, que ha pogut jugar una estona després de sis mesos de baixa forçada. Enhorabona, Arnau!

dimecres, 21 de novembre del 2007

Sopar Nadal

M'han dit que digués que a veure si muntem un sopar amb el Rafa Nadal. Això de l'handbol ho veig cada dia més complicat, no sé que té a veure amb el tenis.... però en fi, jo ho poso:

Aqui ho deixo. Comentaris i suggerències please :-)

Convocatòria: 17 novembre

16:00 - BMR - La Salle Bonanova
    Pavelló La Salle

Aigua: Fam. Uri

Sembla que aquest serà el partit de l'esperat retorn a les pistes de l'Arnau Homet, que ha estat de baixa prop de 6 mesos per lesió. Ja era hora! :-)

dilluns, 19 de novembre del 2007

BMR 24 - Sant Marti 27

Com deia l'acudit "Jugar a handbol es maco, guanyar ja deu ser la òstia". Bon partit davant del Sant Marti, probablement el millor de la temporada. La motivació i la intensitat de joc van estar el millor, i vam tornar a veure esbossos de jugades ràpides i encertades. En el minut 20 de la primera part es guanyava de 2 gols. Malhauradament, però, el Sant Martí també jugava i la Roca, com passar en els darrers partits, es va deixar guanyar. Amb tots els respectes pels rivals, creiem que els partit no els guanyen els altres equips sinó que els perden els roquerols.

Les bones jugades i la intensitat que he esmentat queden diluïdes a causa d'imprecisions en les passades i errors inexplicables. Però som optimistes de mena i estem segurs que això millorarà, sobretot si entenem que quasi tot l'equip es de primer any i s'enfronten contra equips formats per jugadors de 1r. i de 2n. i, per tant, encara hi ha temps per rectificar. En conjunt, l'equip va funcionar bé, aquest cop amb una actuació destacada del pivot Marc. Endavant, doncs, que encara hi ha feina!

divendres, 16 de novembre del 2007

BMR 22 - FCB 41

Va ser un partit de germanor i perdoneu la kumbaianada. Cap crit, les animacions justes i necessàries, un àrbitre correcte i un ambient fred (en temperatura) però molt càlid entre aficions.

La major part dels jugadors dels dos equips han estat compartint 3 anys junts, ja sigui com a companys al Barça o a les sel·leccions catalanes infantils i cadets, ja sigui com a contrincants. Han estat jugant plegats a Tossa de Mar (Camp. Espanya Infantil), a Vigo i Asturies (Selecció catalana), a Alcobendas (Camp. Espanya Cadet), a Torneigs amistosos a Bordils i Toledo i, per descomptat, s'han vist les cares a molts altres partits. Porten tots una ja llarga història al damunt. Noms com Altea, Alcobendas, Vigo, La Roca, Tossa de Mar, Palautordera, etc., eren constantment presents a l'ambient. Ahir tothom era amic (en el sentit real del terme) i, per tot això, va ser un partit fora del que és normal.

El BMR va començar fred, com el temps, potser una mica impressionats pel tamany físic d'alguns blaugranes. El braç del Javi no perdonava i ho feia entrar tot com quasi com un autòmata. La defensa sòlida i ordenada del FCB va impedir un joc lluït dels roquerols. A la segona part, La Roca va sortir amb més empenta i la diferència de gols es va reduïr, però el Barça va tornar a concentrar-se a la feina i va tornar a marxar amunt en el marcador. Les imprecisions en les passades i pèrdues de pilota encara es produeixen i tenen una influència important en el desenvolupament del partit.

Al final, foto conjunta de jugadors afició i cap a casa a sopar, que el dissabte comença la cosa a posar-se seria. A partir d'avui, ja no es pot perdre cap partit. Només hi ha un camí: Amunt !!

També podeu veure la convocatòria aqui

Com mola aquest partit, al menys per alguns entre els quals m'incloc.

diumenge, 11 de novembre del 2007

BMR 23 - Granollers 34

Això ja comença a funcionar. Una sortida roquerol en tromba, amb la intensitat que es necessita i posan-t'hi allò que cal posar, va permetre que el BMR es posés pel davant una estona de la primera part. El Granollers anava bastant sorprès i va trigar en reaccionar. La Roca va jugar una primera part molt bona, on vam poder veure jugades ràpides i efectives. La grada va seguir el partit amb la il·lusió de poder guanyar, tot i saber que era molt difícil. Si s'hagués jugat així des del començament de temporada no s'hauria perdut cap partit dels, diguem-ne, assolibles.

La primer part va acabar amb un 16-12 que encara donava esperances. A la segona, però, el Granollers va demostrar que és un equip molt potent i se'n va anar en el marcador. Tot i això, creiem que l'equip local va marcar més degut a errades roquerols que per mèrits propis. La Roca encara comet errades difícils d'entendre però que estem segurs que s'aniran corregint. Els parcials van ser 3-4, 8-6, 9-7, 13-7, 14-10 i 16-12 per la 1a. part i 20-16, 25-17, 27-17, 30-18, 33-21 i 34-23 per la segona.

El resum final es que vam sortir amb bon gust a la boca i contents tot i la derrota. A destacar la defensa numantina del Comando Roger i la recuperació del Pol, que va tornar a ser el bon jugador que és i que amb 7 gols va demostrar que no ha perdut la seva vaselina màgica.

Ara, concentració a tope pel dijous, un dels partits emocionalment més esperats per tot el que comporta. Segur que veurem el millor partit de la temporada, independentment de qui guanyi.

BMR 34 - Canovelles 14

Ja anem veient la llum al final del túnel. El joc millora mica en mica sense ser encara el desitjat, però tot arribarà. Ja vam poder gaudir d'algunes jugades ràpides, contraatacs exitosos i defensa molt més sòlida. La Roca va començar una primera part amb empenta, de forma que el Canovelles només havia marcat 1 gol en 10 minuts (Parcial 5-1 als 10'). Cap el minut 17, però, un parell de contraatacs del Canovelles van desequilibrar els roquerols i els va causar una pájara que va permetre que els hi empatessin el partit 6 a 6. Abans del final de la primera part, però, la cosa ja tornava a estar encarrilada i s'acabava amb un merescut 16-9.

A la segona part el BMR va dominar a plaer, amb un Pau inspiradíssim autor d'11 gols que va portar molta feina a la defensa canovellenca. Els parcials 18-9, 24-11, 26-13, 30-14, 32-14 i 34-14 demostren que el Canovelles va portar molt poc perill, ja que només 2 o 3 gols dels 5 que van fer en aquesta segona part van ser de jugada.

Destacar l'expulsió del mister per tarja vermella per protestar i la lesió del porter Juan als pocs minuts de partit, a qui desitjem que es recuperi aviat.

Etiquetes de comentaris:

dijous, 1 de novembre del 2007

Convocatòria: 3 Novembre

18:00 - BMR - Canovelles

Aigua: Familia Pérez

BMR 30 - Sant Esteve Sesrovires 23

Victòria esperada com si fos l'AVE de Barcelona: arriba després d'uns quants esvorancs, nervis i caos. Importa poc que s'hagi jugat bé o malament, el que importava era aconseguir 2 puntets de sutura que esperem parin l'hemorràgia que patíem des del començament de temporada i que, amb tots els respectes pels rivals, no era normal.

La primera part ha estat plena de imprecisions per part dels dos equips, amb molts xuts a la pared i pilotes perdudes, acabant amb un 9-13 que demostra més aquesta imprecisió que no pas haver tingut una defensa especialment brillant. La segona part ha tingut un color clarament negre roquerol, amb un Sant Esteve que ha fet la majoria dels gols des dels 7 metres i un Roca que ha arribat a posar-se a 8 gols amunt.