Aquest blog no té cap relació oficial amb el Balonmano La Roca. Les opinions expresades aqui son responsabilitat única dels seus autors, incloent-hi els comentaris dels posts, i en cap cas representen al club. Els comentaris son benvinguts, tant positius com negatius. Els insults, no. Els textos i les fotos tenen copyright i no poden ser usades per cap altra mitjà sense consentiment dels seus autors.. Això sí, amb un parell de cerveses se'ns pot convèncer.

Pavelló Sant Esteve

Aigua: Familia Miquel

diumenge, 21 d’octubre del 2007

BMR 28 - Bordils 29

La Roca no va jugar bé, d'acord. Però en el minut 26-27 es quanyava de 2 gols, al minut 28 ens van empatar (27-27) i el final va ser 29-28. De moment no posaré masses comentaris més perque la sang encara bull. En vista de com va anar el partit, haurem de meditar molt bé què s'explica aquí. Mentre ens ho pensem, doneu una ullada aqui i sabreu què va passar. Els àrbitres, evidentment, eren els mateixos.

divendres, 19 d’octubre del 2007

Subministrament d'aigua

Aquest es l'ordre del subministrament d'aigua, lliurat pel Mister. El de cervesa ja el posarem més endavant.
    19. Victor
    Aixó vol dir que els pares o tutors corresponents han d'anar al Caprabo o similar i portar 1 pack d'ampolles d'agua de litre o més al partit que li toqui. Els pares del Juan ja ho ha fet i per Bordils els hi toca als Herrero, que ja ho saben.

Salut

dijous, 18 d’octubre del 2007

BMR 50 - TuS 04 KL Dansenberg 23

Avui, en comptes d'entrenar, s'ha jugat un amistós contra un equip alemà de nom impronunciable: TuS 04 KL Dansenberg. Es tracta d'un equip mig juvenil mig cadet que està d'stage per terres catalanes i que també ha jugat contra el Bordils i algú més de qui no recordaven el nom.

El resum final que podem fer del partit es: Tant de bò haguessin jugat així en els partits de lliga! Aquest es La Roca que ens agrada! Jugades ràpides, pilota inquieta, imaginació i seguretat. Aquest es La Roca de l'any passat i el que volem veure a partir de dissabte !

Com a notes destacades: la targeta vermella al Marc en treure una falta que involuntàriament dóna a la cara/pit d'un jugador alemany, els dos àrbitres alemanys que portava el Dansenberg (quin luxe, portar els teus propis àrbitres com qui porta la seva pròpia mascota!) i les ànsies de l'Arnau per sortir a llançar un penal, que és tot el que pot fer fins que els metges no li donin llum verda i tingui la lesió superada. Al final no va poder ser, malgrat que els seus companys van fer el possible per provocar el penal, fins i tot amb una mica d'humor, cap el final del partit.

Una bona tarda d'handbol, quasi sense voler, que demostra que aquest equip comença a rutllar, que donarà que parlar i que els resultats dels partits de lliga milloraràn segur!

BMR 28 - La Salle 30

En el minut 28 de la segona part el marcador estava a 28 per tots dos equips. Aquest fet ja diu per si mateix com va anar el partit: emoció a cabassos. La Salle va presentar un equip molt ben possicionat, amb una defensa sòlida i una porteria molt encertada. Res a dir. En alguns instants del partit, però, alguns jugadors de la Salle van mostrar una actitud no massa neta (l'insult a un roquerol que va provocar l'immediata expulsió d'aquest en reaccionar malament, algun jugador prenent la pilota al porter quan aquesta anava a treure de porteria, allunyar la pilota del punt de falta, penaltis innecessaris, empenya a un roquerol quan va a treure una falta, etc). L'àrbitre, com és costum darrerament, passava per allà i no va veure res d'això. Ens haurem d'acostumar.

Tot i això la victòria de la Salle, malgrat ser tan ajustada, potser va ser merescuda. Els roquerols encara no han acabat de conjuntar-se del tot i no troben el seu punt. Però es un equip jove com un Beaujolais Nouveau, de primer any, i tot arribarà: ens va agradar l'actitud lluitadora, de no deixar res per perdut, de donar guerra fins el final. La remuntada de la segona part ho demostra: aquest cop el cor el va posar el BM La Roca. Pel proper partit, n'estem segurs, hi posaran el mateix cor i una mica més d'astúcia, l'experiència es un grau !

A destacar la reincorporació del pivot Marc, que reapareix després d'una llarga lesió

Sant Marti 27 - BMR 26

Un mal arbitratge no ha de servir d'excusa per perdre un partit: els partits es perden perquè no es juga prou bé i es perdonen les oportunitats. Tot i això, un mal àrbitre pot decantar el partit cap una banda o l'altre quan el marcador està molt equilibrat, tal i com va ser durant la segona part.

Res a dir a la primera, el joc del Sant Martí va ser més contundent i encertat. La Roca no va saber traspassar la defensa adrianenca i van arribar a estar 7 gols per sota. A la segona part, però, la reacció roquerol va ser encomiable i cap al final del partit guanyaven d'1 gol. Però un cop més, els errors arbitrals van seguir beneficiant als de casa i en un emocionant final, el resultat es va inclinar finalment cap el Sant Martí.